aanbod1_8(1)Cursus stoelmassage SOW

SOW is een gecertificeerde opleiding.

De stoelmassage is gebaseerd op een eeuwenoude Japanse vorm van drukpunt massage. De cliënt wordt behandeld op een speciaal ontworpen stoel. Door de massagevorm wordt voor velen de drempel om kennis te maken met massage verlaagd omdat massage ook met de kleren aan gegeven kan worden. De variant van deze behandeling is gebaseerd op drukpuntmassage. De schouder, nek en rug kunnen zo goed behandeld worden.

De massagebehandeling met olie is gebaseerd op de massagetechnieken zoals u die geleerd heeft op de opleiding (sport)massage en klassieke massage. U kunt uw cliënt nu twee mogelijkheden aanbieden om gemasseerd te worden op de massagestoel. De cursus is bedoeld voor iedereen die een massage achtergrond heeft, b.v een cursus sportmassage/massage, ontspanningsmassage heeft gevolgd, maar ook schoonheidsspecialisten, voetreflex therapeuten, pedicures enz.
De cursus is incl. cursus map, koffie/thee en lunch.

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van SOW. Van uw inschrijving ontvangt u een bevestiging via de mail en een factuur voor het cursusgeld. De cursus wordt gegeven in Duiven.       Aantal deelnemers is maximaal 10. Hierdoor ontvangt u maximale aandacht waardoor het rendement van deze opleiding zeer hoog is.

Instroomeisen
Opleiding sportmassage, wellnessmassage, ontspanningsmassage, voetreflexmassage ACE of gelijkwaardig, schoonheidspecialiste, pedicure. Twijfel je of je vooropleiding passend is bel ons dan even voor overleg.

Beroepsvereniging van stoelmasseurs

Met het certificaat van de opleiding stoelmassage van SOW kunt u lid worden van de beroepsvereniging voor stoelmasseurs. Info hierover vind u op: www.verenigingvoorstoelmasseurs.nl
De cursus stoelmassage van SOW staat vermeld op de website van de vereniging voor stoelmasseurs.

Annulering

SOW behoudt zich het recht voor, om bij onvoldoende inschrijvingen een opleiding te annuleren.

Erkenning

Omdat ons instituut een erkende onderwijsinstelling is volgens de Europese richtlijnen bent u geen BTW verschuldigd over het cursusgeld. Het instituut is ingeschreven in het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs).

Tel. nummer SOW: 0313-843947 / b.g.g.g. 06-13403564

Duur

2 dagen van 10.00-16.30
cursus locatie: ’t Holland 5 Duiven
cursusdata: najaar 2019

Kosten: € 295,00

Direct inschrijven ››